SKIL

Naša vizija

Mi smo tim stručnjaka koji će Vam pomoći da promijenite svoje životne navike nabolje i da si olakšate svakodnevicu. U današnjem društvu sve je teže živjeti zdravo, dovoljno se kretati, rekreairati, vježbati i zdravo hraniti, a sve je to iznimno bitno kako biste vodili kvalitetan život i brinuli o svojem tijelu te bili sposobni za sve prepreke koje Vam se nađu na putu. Mi smo tu da Vas kroz treninge i svakodnevnu komunikaciju vodimo, usmjeravamo i educiramo o dobrobitima tjelovježbe i adekvatne prehrane kao temeljnim faktorima zdravoga života.

Uz redovite treninge s nama i uz našu svakodnevnu podršku, sve je moguće!

Upoznajte trenere

Vjeko Krsnik, mag.cin.

Osnivač SKIL coachinga.

Rođen je u Zagrebu 25.12.1992. Završio je II. gimnaziju u Zagrebu te nakon toga upisao Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu gdje je i diplomirao 2019. Tijekom studiranja, osim trenerskog posla u fitnesu i kondicijskoj pripremi, radi i kao nogometni trener i instruktor skijanja.

Nakon završetka školovanja na fakultetu, otvara SKIL sa željom da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom pomogne drugima u ostvarivanju željenih ciljeva vezanih uz zdravlje, fizičke sposobnosti i izgled.